TRAUMEBEHANDLING

Alternativ behandling er en ofte overset og undervurderet metode til at behandle traume og PTSD, samt forebygge ubalancer og sygdomme som følge deraf.
SÅDAN VIRKER AKUPUNKTURENBOOK TID

Specialiseret i traumebehandling

Jeg har lægeeksamineret speciale i traumebehandling – herunder behandling af angst, stress og Posttraumatisk Stress Syndrom, PTSD, med akupunktur. 

Jeg valgte, efter endt speciale, at arbejde videre indenfor traumebehandling og har senest gennemført uddannelse indenfor psykotraumatologi. Jeg uddanner mig løbende med uddannelser og kurser indenfor området for, at følge med den nyeste forskning og de bedste alternative behandlingsmetoder. 

Arbejdet med traumebehandling har med tiden bekræftet mig i, at vi har uhyre gode muligheder for, at behandle traumer med alternativ behandling – og hvor langt vi kan nå, når vi behandler både årsag, og de gener og ubalancer der ofte kommer efterfølgende traumet.

 

 

De typiske symptomer for traumepatienter

  • Tendens til fysiske smerter og spændinger
  • Inflammation
  • Søvnproblemer
  • Angst
  • Depression
  • Allergi
  • PTSD
  • Koncentrationsbesvær (manglende evne til at bearbejde indtryk)
  • En række andre udefinerbare ubalancer/sygdomme
Derudover påvirkes evnen til at fungere socialt, psykisk, fysisk og sjæleligt.

Et traume opstår

Et traume skal ikke kun udelukkende sættes i forbindelse med katastrofale hændelser som ulykker og krig, men kan også ramme ved andet.
Formår vi ikke at bearbejde et chok, vil det sætte sig til et traume. Oftest finder dette sted når der sker et brud mellem vores forventning og virkelighed, samt når evnen til at kæmpe eller flygte fratages, i en truende situation.
Dette kan også forekomme ved dødsfald, mobning, skilsmisse, ulykker, overflad, trusler m.f.l.

Mine behandlinger fokuserer på

Traumebehandlingen i klinikken foregår udfra tilgangen om, at det hele menneske skal med. Vi kan ikke blive dem vi var før et traume hændte, men der skal arbejdes hen mod et helt menneske i balance og harmoni igen.
Under hele forløbet er der derfor fokus på, at få både krop og sind med, samt genetablere kontakten mellem de to, som ofte føles afskåret fra hinanden ved en traumebelastning. Derfor adskilles de fysiske symptomer ikke fra de psykiske og omvendt, men der arbejdes på at støtte samarbejdet, fremfor for, at distancere sig fra eller bekæmpe. Der kigges derfor også på det neuro-muskulære, ernæring, livsstil og mindset.  
Behandlingen består således i, at genskabe balance samt bruge de ressourcer der findes i patienten, til at skubbe kroppen igang til at bruge sine egne helbredende ressourcer.
Det er kombinationen, som skaber resultater.

Ring gerne for en uforpligtende samtale

Har du spørgsmål eller brug for mere hjælp, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

KONTAKT MIG