ANBEFALINGER

Jeg har, i en længere periode, haft mange problemer med urolig og oppustet mave. Efter blot tre behandlinger, ved Line, var problemerne væk. Jeg kunne mærke en stor forskel allerede efter første behandling. De efterfølgende to besøg gjorde det af med resten og min mave tåler igen dagligdagens stress og jag.
Line er en af de bedste akupunktører jeg har prøvet. Hun er grundig og har stor forståelse for kroppens opbygning og hvordan tingene påvirker hinanden. Line har evnen til at skabe et afslappende miljø, hvor man kan slappe af og føle sig tryg.

Jesper, 44Fordøjelsesproblemer

Jeg har i forbindelse med spændinger i nakken, fået 3 behandlinger ved Line.
Før behandlingerne kunne jeg ikke dreje mit hoved særlig langt ud til siden pga de mange spændinger. Men efter blot én behandling, kunne jeg dreje hovedet uden problem. En fantastisk følelse og befrielse. Hovedpine og migræne som jeg ofte døjede med før behandlingerne, er også forsvundet.
Lines dejlige væsen gør at man føler sig tryg og godt tilpas.
Bedste anbefalinger herfra.

HelleSpændinger, hovedpine

Efter at have døjet med akne i lang tid fik jeg anbefalet at kontakte Line. Jeg havde inden da været igennem adskillige andre behandlinger, der havde været meget hårde for mig på grund af den stærke medicin. Igennem hyppige akupunkturbehandlinger hos Line fik jeg det væsentligt bedre. Som behandlingen skred frem, gik det mere og mere op for mig, at jeg over længere tid havde været meget stresset og trykket af en uforklarlig tristhed. Det gjorde at jeg ofte var ked af det uden grund, og tit oplevede at have høj puls. Denne stress indeni blev til udbrud af akne, der gjorde mig yderligere frustreret og ked af det. Akupunkturbehandlingen hos Line har virkeligt en mærkbar betydning for at jeg har det meget bedre i dag. Det var som om, at da jeg gennem behandlingerne fik ro på den tristhed og stress jeg oplevede, dæmpede både akne og høj puls sig. Jeg er meget positivt overrasket over den både stærke og hurtige virkning af behandlingen, og vil varmt anbefale Line til enhver der måtte have brug for det.

KatrineAkne og indre uro

Det er almen kendt at akupunktur er ekstremt effektivt imod høfeber. Jeg har tidligere fået behandlinger i vinterperioden imod den kommende græs og brik sæson. Sidste gang jeg fik en vinter behandling holdte den 5 år. MEN så i år virkede den ikke mere. Derfor henvendte jeg mig til Line Simonsen.
Hun har behandlet mig 3 gange for disse symptomer og nu er jeg medicinfri igen. HURRA
Jeg kan kun give min bedste anbefalinger til Line’ behandlinger. Der er en afslappet og meget hyggelig stemning under behandling. Dertil kommer at der er en dyb og oprigtig interesse fra Line' side til at hjælpe mig som patient. Den er meget mærkbar og trygheds skabende.

Thomas, 46Høfeber

For lidt over 2 år siden fik jeg konstateret angst. Efter ½ år kom jeg på medicin, men medicinen havde ikke den rigtige virkning. Jeg blev dårligere og dårligere og i efteråret 2019 kontaktede jeg Line. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en ændring. Efterhånden som jeg fik flere behandlinger fik jeg det bedre og bedre. Der har været nogle tilbagefald, men straks havde Line en tid, så jeg fik det taget i tide og det ikke blev for slemt. I samråd med Line og egen læge valgte jeg, for ½ år siden, at trappe ud af min medicin. Det er nu 4 måneder siden jeg sidst tog min medicin og jeg har det SÅ GODT. Takket være Line har jeg fået min livskvalitet igen, og sender de varmeste anbefalinger til Line. Hun er super dygtig og brænder for sit fag. Tusind tak for dig, Line.

GitteUdtrapning af anti-depressive/ angstmedicin

Skal jeg hjælpe dig?

    Ring gerne for en uforpligtende samtale

    Har du spørgsmål eller brug for mere hjælp, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

    KONTAKT MIG