VI TILBYDER

Akupunktur

Akupunktur er en yderst effektiv behandling til at fremme kroppens selvhelbredende ressourcer og funktioner.

Homøopati

Homøopati kan bruges til fysiske såvel som psykiske ubalancer. I klinikken bruges homøopati, hvor der ses behov for supplement til behandlingen. Præparaterne, stimulerer kroppens selvhelbredende ressourcer, er bivirkningsfrie og kan tages sammen med lægeordineret medicin.

Pædiatrisk akupunktur

Klinikken behandler også børn og unge med både akupunktur og akupressur. Det vil sige, at børn også kan behandles uden nåle, såfremt der er utryghed omkring nåleindstik.

Auriculomedicin

Som supplement eller stående alene benyttes auriculomedicin, som er af fransk oprindelse.

Øvelser

I forbindelse med visse behandlinger, kan jeg vælge, at supplere med øvelser som du skal lave hjemme mellem dine behandlinger eller efterfølgende et forløb.

Fødevaretest

Vores fødevaretest foretages i klinikken via en blodprøve (fingerpriktest). Blodprøven sendes til laboratoriet Immupro i Tyskland, hvor den dyrkes. Efter 10-14 arbejdsdage har vi dit prøvesvar retur og klar til dig. Ved en opfølgende konsultation gennemgår vi dine prøvesvar, samt besvarer eventuelle spørgsmål du måtte have.

Neurospot stress test

Testen er en urin- og spytprøve som udleveres ved konsulation og som du instrueres i, at udføre hjemme. Testen sendes til laboratoriet Immupro i Tyskland, hvor den dyrkes. Når prøven er sendt afsted, har vi dit prøvesvar i klinikken 10-14 arbejdsdage efter. Ved en opfølgende konsultation gennemgår vi dine prøvesvar, taler om videre forløb og besvarer eventuelle spørgsmål du måtte have. Du får også dit prøvesvar udleveret i en fysisk mappe.

Obs. Denne test kan kun bestilles som patient i behandling, i klinikken. Prøvesvar er på engelsk.

Ring for en uforpligtende samtale

Har du spørgsmål eller brug for mere hjælp, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

KONTAKT MIG