AURICULOMEDICIN

Ørets zoner til behandling

Som supplement eller stående alene benyttes auriculomedicin – og auriculoterapi, som er af fransk oprindelse. Vores øre er en forlængelse af hjernen og i øret befinder der sig et lille mikrosystem eller kort kan man også kalde det, over kroppens organer, kirtler, muskler, led, knogler og hud. Ved at benytte dette mikrosystem kan jeg med patientens symptomer og smerter overføre det til et koncentreret område på øret. Ved at benytte lys, frekvenser eller nåle kan der blokeres for kroppens nervesignaler via centralnervesystemet og dette får symptomerne til, at mindskes og kroppen til, at genoprette sin balance.

Behandling med auriculo benyttes blandt andet på hospitaler i Frankrig og Italien og er en skånsom, effektiv behandling for alle aldre. Terapiens effekt foregår ved neurotransmitter-sekretion, hormonregulering, endorfin- og immunoglobulinproduktion og stressbekæmpelse.

LÆS MERE

Farveterapi briller

Ligesom vi påvirkes af den almen kendte lysterapi og solens egne stråler, kan man i behandling bruge en avanceret form for lysterapi- chromoterapi, hvor forskellige farvespektre læses via øjnene og sender direkte kommunikation videre til hjernen. Chromoterapi er udviklet af argentiske neurologer og har blandt andet indvirkning på

  • Humør og følelser
  • Traume forløsning
  • Hormonel balance
  • Nervesystemet
  • Søvn
  • Er formidabel til børn også.

Ring gerne for en uforpligtende samtale

Har du spørgsmål eller brug for mere hjælp, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

KONTAKT MIG